A levegős jegyek – Mérleg

A levegős jegyek, a Mérleg, az Ikrek és a Vízöntő. Ha ránézünk a mátrixban elfoglalt helyük szerint, láthatjuk, hogy a Mérleg a jelen sorában szellemi szinten, míg az Ikrek és a Vízöntő lelki szinten helyezkednek el, az egyik a jelen a másik a jövő sorában.

A Mérleg száma a 6-os, mely mögött bolygója a Vénusz bújik meg. Vegyük észre, a 6 szám alul kerek, tehát billeg. A mérleg is hol erre, hol arra billen. Kétségtelenül szeret szép lenni, de ezt örökösen bizonygatni, megerősíteni kell valakinek. Döntéseiben is kell mindig egy helyeslés, jóváhagyás, hogy jól döntött. Rendkívül jó kommunikációs készséggel rendelkezik, így vagy úgy, de mindig megszerzi, amit akar, legyen az pletyka vagy ármány, mindent elér, úgy, hogy a másik észre sem veszi, milyen rafináltan tette azt.

Rendkívül anyagias, és a hatalomvágy sem áll messze tőle. Mindig törekszik a harmóniára, jól ki tudja választani azokat az embereket, akik előre viszik a karrierjét. Megállás nélkül manipulál, de ezt diplomatikusan és barátságosan teszi. A célt soha nem téveszti szem elől, de folyamatosan csak saját érdekeit nézi. Pontatlan és otthon rendetlen, de ha kilép a lakásból azt tökéletes külsővel teszi.

Energia hiány, többlet

April 27, 2021

Levegő – Ikrek

May 8, 2021