A szívcsakra II

BELSŐELVÁLASZTÁSÚ MIRIGYE

Csecsemőmirigy. Ez szabályozza a növekedést, irányítja a nyirokrendszer működését, és stimulálja az immunrendszert.

HOZZÁRENDELÉSEK

A szívélyesség, nagyvonalúság, szeretet, törekvés a harmóniára, egyé-válás a mindenséggel, az ego legyőzése, az önzetlen szeretet megélése.

TESTTÁJA

A szív, a gerinc nyak És derék közötti része, mellkas, mellüreg, tüdő alsó fele, vér és vérkeringési rendszer, bőr. mell, vállak, hónalj, karok, csuklók, kézfejek.

A MŰKÖDÉSÉT SEGÍTŐ ÉTKEZÉS

Finom energia testünk azon része, amely a szívhez kapcsolódik a szívcsakra. Ezeket a finom energiákat a növényi eredetű táplálékból tudja fedezni.
A ZÖLDSÉGEK, mint a brokkoli, karfiol, kelbimbó, hagyma különösen kiegyensúlyozó hatással vannak a szívcsakrára. Képesek hatékony védelmet biztosítani a szervezet számára a toxinokkal szemben.
A “SAVANYÚ ZÖLDSÉGEK” kéntartalmú összetevő, mint a Sulforaphane – melyet a brokkoliban is felfedeztek – méregtelenítő anyagként viselkedik a szervezetben. (sulforaphane aktivál néhány olyan enzimet a szervezetben, amiknek erős antioxidáns tulajdonságuk van, és emiatt eredménnyel veszik fel a harcot a sejteket károsító szabad gyökökkel.) Ezek az anyagok együtt dolgoznak a májjal és a belekkel elosztó és szexuálcsakra szervei), hogy megszabadítsák a szervezetet a káros anyagoktól.
ZÖLDSZINŰ ÉTELEK fogyasztásával harmonizálhatjuk, táplálhatjuk a szívcsakránkat, hiszen ezek a szívcsakra rezgésén rezgésen működnek, mert frekvenciájuk a zöld szín frekvenciájához hasonló. Tápanyag szintjén, a zöld ételek általában magas mértékben tartalmaznak antioxidáns összetevőket, mint például a klorofill, mely a “királya” a növényi alapú antioxidánsoknak. Ezen kívül a zöld növények egy lényeges tápanyagot is tartalmaznak, mely a folsav.
Érdemes fogyasztani sok avokádót, uborkát, friss szójababot, spenótot, leveles kelt, karalábét, zellert, tökök.

A szívcsakra

December 3, 2020

A torokcsakra

December 3, 2020