A terv

Már régóta tervezem a kedvenc tarot kártyám az Illuminati tarot lapjainak kimondottan erre a kártyára vonatkozó elemzését. Másnak talán érthetetlen módon a kis Arkánumok elemzésével fogom kezdeni, mely szerintem méltatlanul el van hanyagolva. Amikor tarot tanítok a tanítványaim általában megelégednek a nagy Arkánumok ismeretével, pedig a pletyka és talán a megoldás is a kis Arkánumokban rejlik.

Úgy gondoltam, most bele is vágok, de előtte szükségét érzem az elemtan boncolgatásának, hiszen nagy szükség lesz rá. A kis Arkánumok vonulata egy-egy elem jellegzetes tulajdonságait tartalmazza, és ha az elemtannal nem vagyunk tisztába, akkor sok információ el fog veszni.

A kártya maga csodálatosan szép, nekem legalábbis, de remélem, hogy meg tudom szerettetni azzal is, aki végig kíséri a blogomban leírtakat.

A következő részekben a négy elemmel fogok foglalkozni belecsempészve egy kis numerológia ismereteket is. Bármilyen kérdéseddel ezzel kapcsolatban is fordulhatsz felém, több éves tapasztalatommal fogok tudni segíteni.

Az elemekről

February 9, 2021