Csillagjegyek és a tarot lapjai I.

  • Kos- Uralkodó

A jogok, rend, fegyelem, céltudatosság jellemzi, az irányítás mestere, de vigyázni kell, hogy ne legyen annyira merev, hogy ezzel másokat sértsen, és eltávolítson mindenkit maga mellől.

  • Bika – Főpap

A bika főleg a biztonságra vágyik. Gondolja át, hogy mire szorul rá, mit kell birtokolni az életében, vagy éppen fordítva, mi az, ami feleslegesen hajszolja bele a megszerzésébe. Mi az, amihez makacs módon ragaszkodik, vagy amit el akar érni, holott szüksége sincs rá.

  • Ikrek – Szeretők

Állandó dilemma, hogy a szívére vagy az eszére hallgasson. Ha valamelyik túlpörög benne, igyekezzen a másik részt erősíteni, hogy megtalálja az összhangot.

  • Rák – Diadalszekér

Tartozni valahová a mottója. Ha ez az energia jelen van az életében, akkor arra szólítja fel, hogy valakihez, valakikhez túlzottan ragaszkodni, szinte függni, vagy függőségi viszonyt kialakítani.
Ha nincs jelen, akkor azt jelzi, hogy ideje lenne már társra találni.

  • Oroszlán – Erő

A figyelem központjában lenni illik erre a lapra a legjobban. Ha ez jelen van életében és a kártya mégis megjelenik, akkor arra hívja fel a figyelmet, hogy túlzott módon ki akarja csikarni mások figyelmét, imádatát, elismerését. Ha nincs jelen, akkor ellenkezőleg, arra utal, hogy hiányzik az életéből az elismerés, a megbecsülés.

  • Szűz – Remete

A jó ítélőképességről szól. Ez a kártya, ha életében ezek a tulajdonságok megtalálhatók, akkor inkább arra figyelmeztet, hogy túl magas a mérce magával, másikkal szemben, Ha hiányzik, akkor inkább az a mondandója, hogy engedje felszínre jutni a kritikus énjét.

A Tarot beavatási útja

October 8, 2020