Föld – Szűz

Egy szüzet elviselni az idegroham maga. Örökké agyal és analizál, ki, mit, miért, hogyan, hányszor, hiba van benne, és boldogan elmondja, hogyan lehet javítani. Tehát amit te csináltál tulajdonképpen felesleges munka volt. A részletek megszállottja, örökös megfelelés kényszer hajtja. Könyörtelen és sértő kritikus. Mindig panaszkodik valamiért, soha nem elégedett. Szorgalmas munkás, de örökké úton van, neki mindig kell valahová mennie. A probléma keresés, de a megoldás specialistája is.

Ha vásárolni mész, akkor csak szüzet vigyél magaddal, mert bármilyen apró is feslést, milliméteres lepattant zománcot észrevesz, ilyenkor tanácsos rá figyelni.

Szeret beszélgetni, mert ilyenkor információkat gyűjt be, de igazán nem túl szórakoztató személyiség. A szűzzel soha nem tudod hányadán állsz, mert az érzéseit szégyelli, nem tudja kimutatni. Ő az, aki mindig felkészül a legrosszabb forgatókönyvre és amikor bekövetkezik, akkor jön az „ő már előre megmondta” című előadása. Soha nem a szívével, hanem csak józan eszével dönt, időnként nem kicsit a saját javára.

Föld – Bika

June 9, 2021

Föld – Bak

June 14, 2021