Háromlapos kirakás egy terv megvalósulására

Szintén az egyszerű kirakások közé tartozik. Keverjük össze alaposan a választott paklit és három tetszőleges lapot helyezzük lefelé fordítva az asztalra az alábbi alakzatban:

                                                                      1.

                                                           2.                    3.

Az első laphely mutatja a kártya tanácsát az adott kérdésben. Cselekvést, netán optimizmust, netán visszafogottságot javasol a kártya? Minél erősebb jelentésű lap jött itt ki, annál nagyobb lendületet, vagy netán épp annál nagyobb visszavonultságot kell az adott kérdésben tanúsítanunk.

A második laphelyen álló kártya azt árulja el, hogy segít-e valaki (vagy valami) ennek a tervnek a megvalósításában? Itt tehát egy kedvező lap azt árulja el, hogy a körülmények igencsak mellettünk állnak, persze, minél erősebb számú a lap, annál jobban. Egy kedvezőtlen kártyától pedig megtudhatjuk, hogy hátráltatnak-e a körülmények, s ha igen, milyen mértékben.

A harmadik laphely magának a kérdésnek a kimenetele. Talán magyaráznom sem kell, hogy itt egy erős, jó lap jelentős pozitív kimenetelről beszél. Egy kedvezőtlen lap pedig arról, hogy talán ebben a három hónapban még nem jött el az ideje ennek a dolognak.

Választás

January 10, 2021