Illuminati tarot – Kis Arkánumok

Ahogy terveztem, az elemtan és a csillagjegyek általános bemutatása után elkezdem az Illuminati tarot kártya alapján a Kis Arkánumok ismertetését.

Az elemtannal azért foglalkoztam ilyen sokat, hogy tudjátok majd értelmezni a csoportos áttekintést. Nem a kelyhek, érmék, kardok, botok sorokon fogok végig menni kártyáról kártyára, hanem az egyes lapokat számozásuk alapján fogom értelmezni. Tehát pl. a nyolcas kehely, érme, kard, bot. Itt már be kell ugrania az írásaimnak, már tudod is, víz, föld, levegő, tűz. Előjönnek az elemek jellegzetességei. Ha nem ugrott be, akkor kérlek tekerj vissza és olvasd el, amit idáig írtam. Már azt is tudod, hogy a 8-as szám mögött melyik bolygó, melyik csillagjegy található. Ha nem akkor kérlek, tekerj vissza és keresd meg.

Az udvari lapokkal fogom kezdeni, tehát lesz idő még a számokat, elemeket, csillagjegyeket, bolygókat áttanulmányozni. Tudom, hogy úgy illene, hogy a Királyokkal kezdjem, de inkább a csodás Királynőkkel fogom, mert minden sikeres Király mögött egy kiváló Királynő áll.

Cigány kártya

June 21, 2021

Udvari lapok

June 24, 2021