Jóslás jelentése álomban

Mindannyian álmodunk, ha emlékszünk rá, amikor felébredtünk, ha nem. Az álmodással és az álmok jelentésével nagyon rég óta foglalkozik az emberiség. Szinte minden kultúra értékelte és elemezte az álmok jelentését vagy az álmok beteljesedését vizsgálták, vajon tényleg bekövetkezik e az, amit valaki megálmodott, avagy nem.

Az ókori görögök nagyon komolyan vették az álmokat. Egy- egy fontos esemény előtt a templomban aludtak, és „jósló álmot” kértek, vajon hogyan alakul egy utazás, egy esemény kimenetele, vagy akár egy csatában ki lesz a győztes fél. Az az igazság, hogy jósló álmot bárki kérhet, csak hit és némi égi segítség kérése szükségeltetik hozzá. Emlékezzünk csak mit írt Petőfi „Anyám, az álmok nem hazudnak…..” és úgy lett, a költő neve a mai napig él.

Az álmok értelmezése nem könnyű feladat. Nem elég elővenni az álmoskönyvet és abból kiolvasni, hogy az álmunk mit jelenthet, mert lehet, hogy a nagy semmit tudjuk onnan kiolvasni. Nem mindegy ki álmodja és milyen élethelyzetben. Amikor nagyon sokat foglalkozol egy problémával és nem tudod megoldani, akkor szoktuk mondani, hagyd majd megoldja magát. De hogyan? Egyszerűen megálmodod, villámcsapásként felismered álmodban megkapod a megoldását a dolognak. Egy a lényeg, hogy ébredés után azonnal írd le mit álmodtál, mert tovatűnik, mint egy fuvallat, egy szempillantás alatt.

Az álmok lehetnek szépek, de lehetnek rémálmok is. A rémálmok általában egy lelkileg meg nem oldott problémát takarnak, nem tudsz kikeveredni egy problémából, nyomasztó érzés ez. Az álom abban segít, hogy a tudatalattiban felszínre hozza a problémát, amit nappal szépen és okosan elnyomsz magadban, mert majd holnap gondolok rá, ma nem foglalkozom vele, de attól az még nincs megoldva. Ez a segítő álom, bár nem éppen úgy fogsz emlékezni rá, de megkönnyebbülést okoz kis időre, és talán lesz erőd a problémádat mielőbb magadban rendezni.

Amennyiben nem boldogulsz az álmod megfejtésével, várom szeretettel hívásodat értelmezzük és megfejtjük az üzenetét. Judy 533

#alom#kozvetitettuzenet#utmutatas#tanacs#remalmok#josloalom#segitseg#joslas24

Érmék nyolcas

February 15, 2022

Botok kilences

March 4, 2022