Jósnő telefonszámok

Van, aminek az okát talán soha nem tudod megfejteni, de hidd el nekem, ha már eleget agyaltál rajta és unod a saját gondolataidat, csak egyféleképpen tudsz megszabadulni tőle, hogy elvágólag nem gondolsz rá, muszáj lesz magadat kordába tartani.

Foglald le az agyadat mással. Olvass, tanulj, menj sétálni, egy kávé a barátokkal jó kis dumcsival, mindegy, amit szeretsz csinálni, ahhoz fordulj. Lehet, hogy csak bambán nézni kell a tv-t, de az is lehet, hogy egy olyan filmet kell nézni, ami felkelti az érdeklődésedet és leköti az agyadat.

Vannak azok a dolgok, amiket soha nem fogsz tudni ész érvekkel megmagyarázni magadnak, mert teljes érzelmi töltéssel élted meg, és az ész és a szív néha nagyon nem tud együttműködni. Az érzelmi töltést kell kisütni, akár egy zárlattal is, mert különben nem fogsz tudni továbblépni bármennyire is szeretnél. Ne szeresd, ne gyűlöld, ne adj teret az emlékeknek, mert mindegyikkel csak a vele való foglalkozást erősíted. A közöny, a teljes és diktatórikus közöny az egyetlen megoldás, amit tudom könnyű leírni, de nehéz megvalósítani. A TE életed nem uralhatja más még a gondolataidon keresztül sem.

Vedd át az irányítást akár elengedő mágiával is. Amennyiben ez gondot jelent neked, hogyan csináld itt vagyok segítek, csak a megfelelő számot kell beütnöd 533 a segítő jósnőd száma. Ha nem találsz elérhető állapotban az oldalon, kérlek küldj egy sms-t ahogy tudok nagyon rövid időn belül belépek, csak Neked, mert tudom, hogy szükséged van rám. Szeretettel Judy 533

Érmék Négyes

December 4, 2021

Botok Ötös

December 15, 2021