Jövőbe látás

Kíváncsiak vagyunk a jövőre és a tudás megszerzése érdekében időnként olyan dolgokat is használunk, amik hozzá nem értők kezében nagy gondot is okozhatnak.

Egyik ilyen jövőt kutató eszköz az Ouija tábla. El kell mondanom, hogy a lakás tisztítások jelentős részében kiderül, hogy Ouija táblát használtak valamikor, és elő is kerül a fiók mélyéről vagy a szekrény tetejéről. De mi is ez az eszköz? Hogyan lehet használni?

Arra szolgál, hogy eltávozott lelkekkel segít gyorsan felvenni a kapcsolatot, és a feltett kérdésekre, ha jókedvük van még válaszolnak is, de néha nagy türelemjáték, bár érdemes várni a válaszokra.

Általában egy fatábla /bármely anyagból készülhet/ melyen az abc betűi és számok vannak 1-9 és a nulla. Található rajta még egy igen és nem felirat, valamint az elköszönés viszlát. A tábla tartalmazhat még különféle grafikákat, jelképeket, mágikus szimbólumokat is.

Tartozik hozzá egy „planchette”, vagyis többnyire szív alakú, a közepén lyukas, apró görgőkkel felszerelt mutató. A planchette mozgatásával lehet a betűket vagy számokat megjelölni.

Így Halloweenkor „jó bulinak” tűnik, különösen a fiatalabb korosztály körében ezt elővenni és eszetlenül idézgetni valakiket. Ne felejtsük el, hogy Halottak napja környékén az átjárók nyitva vannak, könnyű jönni menni a két világ között. Amikor azt kérdezik a csak szórakozásból használók, hogy van itt valaki? Hát bizony lesznek démonok is tömegével. Olyan erővel fognak jönni, hogy a hozzá nem értő el sem tudja utána küldeni, nem tudja lezárni a szeánszot. Elküldesz egyet, ha nem érzékeled ott marad még három. Aztán majd jönnek az érdekes történések, a rossz közérzet, a van itt valaki érzése de nem tudom ki. A gonosz erőket hihetetlen könnyű elszabadítani, de megszabadulni tőlük már nagyon nehéz. Ezért kérek mindenkit, hogy a táblát csak hozzáértő segítsége mellett használja és csak a megfelelő időben, poénból „dejóbuli” címen eszetekbe ne jusson használni. De ha már megtörtént a baj, akkor kérlek keress meg segítek, hogy a nem kívánt látogatóktól meg tudj szabadulni. Judy 533

Érmék Ász

October 8, 2021

Botok Kettes

October 17, 2021