Kardok Királynője

Ahogy ránéztem a lapra, azonnal I. Erzsébet királynő a „szűz királynő” jutott eszembe, a smink a haj a kard a kézben. Ha ismerjük I. Erzsébet életútját, akkor már tisztába is vagyunk a lap jelentésével. A Jégkirálynő, aki sok csalódás után megközelíthetetlen lett és mint tudjuk „férjhez ment Angliához”. A mi királynőnk is a munkáját a karrierjét helyezi előtérebe, megjelenése komoly és ünnepélyes. Egyedül él, alighanem magányos is, de ezt erős lélekkel viseli. A lepkék a kártyán rövid ideig tartó boldogságot jeleznek, mely aztán tova is libbent. Általában többre tartja magát a többieknél, ezért érzi úgy, hogy őt nem értik meg. Hűvös racionalitással szemléli az életet, ha megjelenik jelenthet azonnali ellentéteket, viszályt is.

Kedvező státuszban: intelligens, önálló, éberség, függetlenség, gyors észjárás, karrier, társadalmilag elismert, makacs küzdeni tudás, gyors döntés, vezetői képesség.

Kedvezőtlen státuszban: rideg, hideg, magányos, szomorú nő, megközelíthetetlen, könyörtelen, veszélyes rosszakaró, elégedetlenség, zsémbesség, bosszúállás, intrikus, gyermektelen, szingli.

Kelyhek Királynője

July 9, 2021

Érmék Királynője

July 23, 2021