Kelyhek királya

A Kelyhek Királya már első ránézésre is beszédes és testbeszédes lap is. A kéztartás az úgynevezett „toronysisak” gesztus, amely mindig magabiztos vezetőt takar. Azonban, ha a lábaira nézünk egy előretolt erős lábat látunk, a másik visszahúzva. Ez a víz érzékenységét mutatja, mely hol csendesen csobog, hol erős hullámokat vet, a víz adja meg a médiumi képességeit is. Ha a középső részre nézünk akkor láthatjuk máris, hogy a Kelyhek Királyának a húgyhólyagjával vannak vagy lesznek gondjai. Világos hajú érzelemgazdag férfit jelöl, remek kommunikációs képességekkel. Kiváló üzleti érzéke van, a tökéletes kereskedő, aki a hajóját mindig a szeleknek megfelelően tudja irányítani. Jó családapa, sok gyereke van, ha lehorgonyzott akkor nem lép félre, kitartó és megbízható. Általában vallásos, lelki beállítottságú és mindig van hite.

Kedvező státuszban: nagylelkű – néha túlságosan is, népszerű, humánus ember, nőknek életük nagy szerelme, férfiaknak igaz barát, művészi sikerek, mecénás, médium

Kedvezőtlen státuszban: megbízhatatlan, részeges, jellemtelen, nem vállal felelősséget, mellébeszélés, nagyképű, egoista, papucsférj vagy Don Juan.

Botok Királya

July 26, 2021

Kardok Királya

August 3, 2021