Kelyhek Királynője

Túlsúlyban a kék a víz színe, az érzelmek jelölője. Ilyen ez a Királynőnk mély érzésű, emberszerető, általában a hivatásában is emberekkel szeret foglalkozni. A családja a mindene, sok gyerek és barát veszi körül, akiket szívesen lát az otthonában is. Hűséges feleség, gyakorlatias, becsületes, családját körömszakadtáig védi. Érzelmi beállítottságú, de mondhatjuk rá, hogy idealista is. Ösztönös megérzései vannak, igen jó médium, nem az értelmére, hanem a szívére fog hallgatni minden esetben. Az önértékeléssel viszont hadilábon áll, ha nem kap a környezetétől megfelelő elismerést, akkor elbizonytalanodik. Panaszával mindenkit nyaggat, ilyenkor ő lesz a derék feleség, akinek nincs szerencséje.

Kedvező státuszban: művészi hajlam, terápiás képesség, erkölcsös, önfeláldozó, látnoki képességek, közvetítői szerep, a legérzelmesebb anya, ideális barátnő.

Kedvezőtlen státuszban: túlzott alkalmazkodás, megalázkodás, önbizalomhiány, semmit nem ér, mint nő, panaszkodás, siránkozás, egy rossz kapcsolat csapdájában vergődik, vészes hangulatváltozások, önsajnálat, ital, drogok.

Botok Királynője

July 8, 2021

Kardok Királynője

July 10, 2021