Kelyhek Lovagja

A Kelyhek Lovagja világos hajú, fiatal férfi. Udvarias, álmodozó, romantikus, gyengéd szeretőként jelenik meg. Érzelmi beállítottságú szenvedélyes ember, érzelmi szinten hoz az életedbe örömöt. Elbűvölő és elbájoló, de nem árt gyanút fogni, mert ugyan a szép szavak mestere, de nem mindig tartja be a szavát. Jellemzően kedveli az idősebb nőket, akik már egzisztenciával rendelkeznek, mert jelen pillanatban neki ez még csak egy szép álom. Gyakorlatias ügyekben nem túl sikeres. A lap az érzelmekről szól, kevés gyakorlatiasság van benne. Amennyiben egy zűrös helyzet megoldására jön ki a lap, akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy a másik fél békepohárral fog érkezni, a dolgok érzelmi szinten rendeződni fognak.

Kedvező státuszban: érzelmi szárnyalás, öröm, béke, összhang, lehetőség egy közelgő szerelemre, békés megoldás, előre mozdulás, házassági ajánlat, szerelem-teljes hangulat.

Kedvezőtlen státuszban: rózsaszín szemüveg, álomvilág, ravaszság, hajlam a csalásra, a jó szándék csak álarc, lustaság, meg nem valósított ötletek, tétlen álmodozás.

Botok Lovagja

August 16, 2021

Kardok Lovagja

August 18, 2021