Lelki tanácsadás

Pofátlanság az élettől, hogy egy ideig csak adja a jót és mire hozzászoknál, már el is veszi. Vajon miért van ez így? Te is megérted már, hogy sok rossz esemény után egyszer csak minden beindul, sínre kerül. A karrierrel kapcsolatos kérdések rendeződnek, végre a helyeden vagy, büszke vagy magadra jól csinálod. Az anyagi ügyeid rendeződnek. Az egészséged rendben. Aztán minden tönkremegy, semmi nem működik.

Egyszer fent, egyszer lent. Ahogy fent úgy lent. Forog a kerék. Talán úgy képzelném el, mint egy hullámvasutat ahogy eléri a legmagasabb pontot a tehetetlenségi erő lefelé taszítja. De ahogy eléri a legmélyebb pontját megint felfelé indul. Valahogy így van ez az életben is. Amikor rosszul mennek a dolgaid és egyfolytában arra gondolsz mennyire szerencsétlen vagy és ebből már nincs kiút, akkor nem is lesz. A jövőt illető jóslatokat Te magad hozod létre, ha azt programozod nincs megoldás, nem lesz. Saját magad csukod be a kapukat.

Felhívhatsz engem, aki neves jósoktól is tanultam, amellett, hogy meg volt az örökölt képességem is én szívesen elmondom Neked mit kéne csinálnod, hogy az energia áramlás meginduljon, hogy kilökd magad ebből a méltatlan helyzetből, de általában azt hallom, hogy igen, de… ezért vagy azért ezt nem tudom megcsinálni. Újból felállítottad a saját magad korlátait, mert kifogásokat keresel, ahelyett, hogy megoldásokon törnéd az agyad, vagy legalább átgondold azt, amit javasoltam Neked.

Hogy miért fontold meg azt, amit javaslok? Tudok neked jó tanácsokat adni, mert egyrészt örökölt jóstehetségem van, pszichológiát is tanultam, másrészt beavatott gyógyító is vagyok. Aztán még azért is, mert soha életemben nem rémisztett meg egy olyan helyzet sem amikor padlón voltam. Mindig felálltam, és azt szeretném, ha TE is ugyanezt meg tudnád csinálni. Nagy szeretettel várom hívásodat, hogy együtt meg tudjuk csinálni azt, ami egyedül nem megy.

Udvari lapok

June 24, 2021

Botok Királynője

July 8, 2021