Négylapos, döntési helyzet segítő kirakás

Keverjük össze alaposan a választott kártyát, koncentráljunk a kérdésre, amiben tanácsot szeretnénk kapni, majd lefelé fordítva helyezzük négy tetszőleges lapot az asztalra az alábbi alakzatban:

                                                                                 3.

                                                                 1.                               2.

                                                                                4.

Az első laphely mutatja az adott helyzetet, amiben jelenleg, a kérdést illetően vagyunk.

A kettes laphely érdekes módon arról beszél, hogy mi az, amit kerülnünk kell. Ha a magyar kártyával vetjük ki ezt a kirakást, itt egy esetleges piros lap arról árulkodik, hogy ne vigyünk túl sok érzelmet ebbe a döntésbe, ami esetleg épp azt jelenti, hogy óvjuk meg racionalitásunkat.

A hármas lap a kártya tanácsa. Független attól, hogy a következő, azaz a négyes laphelyen mit találunk az adott dolog kimeneteleként, itt olvashatjuk ki azt, amit a lapok ebben a dologban javasolnak nekünk. Nagyon ritkán szokott megtörténni, hogy ez ugyanolyan színű kártya, mint a kettes laphelyen álló, ez ugyanis ellentmondás lenne. Ha azonban mégis ezt tapasztaljuk, akkor az erősebb lapszámú kártya a döntő (bár egyesek ezt úgy is szokták fordítani, hogy ebben az esetben a két lap semlegesíti egymást, tehát nem kaptunk sem követendő, sem kerülendő tanácsot).

A negyedik lap a kimenetel. Itt egy jó lap (független a másik három laptól) a kérdés szerencsés alakulását jelzi, persze, minél erősebb az adott kártyában amaz a bizonyos jó lap, annál jelentősebben hatva a sorsunkra. Negatív lap esetében ne legyünk nagyon bizakodóak, bár meglehet, hogy (ha a tanácsok erre utaltak), valami később bekövetkezendő dolog miatt mégis bele kellett fognunk.

A terv

February 8, 2021