Online jóslás

Mostanában gyakran használjuk ezt a kifejezést, mert az élet rákényszerített bennünket, hogy ebben a pandémiás helyzetben online érintkezzünk másokkal. De vajon honnan ered ez a kifejezés?

Az angol szóból online mely valamely rendszerhez vagy hálózathoz való kapcsolódást jelent. Tehát, ha valaki fent van interneten akkor online van. Hogyan tudják a jósok kihasználni ezt a lehetőséget? Remekül. Nincsenek távolságok, a világ másik részén lévő ügyféllel is tudunk kommunikálni a különböző rendszerek, Messenger, Viber, WhatsApp segítségével. Lehet csak a telefont, de lehet a kamerás részt is használni.

Természetesen vannak olyan ügyfelek is, akik csak a személyes találkozást szeretik. Szeretik, ha az energiák közvetlenül találkoznak. Ebben az esetben azonban gyakran előfordul, hogy olyan energia bombával érkezik, hogy ő mit akar hallani, hogy kénytelen a jós lezárni az erőteret. Ezt azonnal meg lehet érezni és az objektív látásmód megőrzése érdekében, különböző technikákkal az ügyfél felénk irányuló elváró, befolyásoló energiáit le kell zárnunk. Ez az online jóslásnál nem jelent gondot, mert csak képi látásmód van, bármilyen elvárása nem tud átjönni olyan intenzíven.

Sokan azt gondolják, hogy az online jóslás nem nyújt olyan élvezetet, mint a személyes találkozás, de ez nem így van. Pontosan ugyan úgy zajlik, szemben ülünk egymással csak éppen nem egy helyen. A külföldön tartózkodó ügyfelek már hozzászoktak ehhez a fajta jóslási módhoz, mely tökéletesen azt az élményt tudja nyújtani, mint a személyes találkozás.

Érmék Királya

August 11, 2021

Botok Lovagja

August 16, 2021