Segítő angyalok

Az emberekhez hasonlóan az angyaloknak is van nevük. Az Őrangyalodnak is. Én is kíváncsi voltam az engem segítő angyalom, az Őrangyalom nevére, ezért az alábbiakat tettem.

Egy nagyon csendes és teljesen zavartalan időpontban feltettem a kérdést. Kedves Őrangyalom, kérlek, mond meg a neved. Vártam és vártam aztán egyszer csak egy szó ugrott be Gyémánt.

Milyen fura név ez, gondoltam, ez nem lehet. Biztosan a fantáziám játszik velem, miért pont gyémánt? Na, mindegy úgy véltem, ha ez a név tényleg az igazi, akkor kérek megerősítéseket, számomra könnyen észrevehető és egyértelmű jeleket, hogy tényleg nem a fantáziám játszott velem. Aztán szinte el is felejtettem, ment a napom a maga útján.

Aztán délben a hírekben meghallottam, hogy Dél Afrikában találtak egy új gyémántmezőt. Micsoda? Első megerősítés. Délután valamit matattam a könyvespolcon és egy könyv zuhant ki a Fekete gyémántok. Kettes megerősítés. Még mindig azt gondolom, magamban, hogy lehet ez akár véletlen is. Kinyitottam facebook oldalamat, és az első kép, amit megláttam egy csodálatos gyémánt volt. Igaz ugyan, hogy ez már nem véletlen, de én kérek még egy jelet, biztos, ami biztos. Az egyik ismeretterjesztő csatornára kapcsolok, és a film címe Véres gyémántok.

Ezek annyira egyértelmű jelek voltak, hogy nem kételkedtem tovább. Kicsit még elelmélkedtem azon, hogy milyen különleges név ez, hogy Gyémánt, amikor eszembe jutott, hogy ez angolul Diamond.  Ekkor megkérdeztem az én Őrangyalomat, hogy melyik nevét szereti jobban, azt a választ kaptam bármelyiket, amelyik neked tetszik. Én a Gyémántnál maradtam, mert azt kaptam első sugallatra.

A hitetlenségünk azt mondja, hogy mi találjuk ki ezeket a neveket, mint ahogy én is először gondoltam. Mindenki ezt gondolja. Ezért kell megkérni az Őrangyalodat, hogy küldjön fizikai jeleket arra vonatkozóan, hogy tényleg jól hallottad azt, amit mondott. Akkor már csak engedd el ezt a gondolatot ne akard görcsösen meglátni a jeleket, úgy is egymás után az utadba rakják a bizonyítékokat. Meg fogsz lepődni milyen leleményesen, adják tudomásodra, amit szeretnének neked üzenni.

Levegő - Vízöntő

May 9, 2021

A föld

May 11, 2021