Sorselemzés

Amióta világ a világ minden ember szeretné tudni, hogy hogyan alakul az ő sorsa. Van, aki csak általánosságban érdeklődik, de van, aki kimondottan egy – egy témát illetően kíváncsi a jövőjére.

Átfogó sorselemzést lehet kártyával, asztrológiával és numerológiával is készíteni. Én most a numerológiai elemzést próbálom a teljesség igénye nélkül, röviden bemutatni.

Akármerre nézel a világban a számok tömkelegével találod magad szembe. Tudod mikor születtél, hányas számban laksz, az autód rendszáma is hordoz üzenetet. A számok misztikus világát rendszerbe Pythagorasz foglalta az úgynevezett atlantiszi mágikus négyzetbe. A négyzetet jelenleg többféleképpen használják, én a számomra legjobbnak tartott módszert mutatom be nektek.

A lenti négyzetrácsból látható, hogy minden számnak megvan egy elhelyezkedési pontja a négyzeten belül. Látjuk a múlt, a jelen, a jövő számait és azt is milyen szinten helyezkednek el. Ez az elemzésnél már sokat elárul az avatott szemnek. A születéskor kapott energiáid mutatkoznak meg a négyzetben, ami alapján járni fogod a sorod útját és teljesíted a kötelezettségedet.

Hogyan kerülnek a számok a négyzetbe?

A születési dátumod alapján. Ha számtanilag összeadjuk a születési dátum számait megkapjuk először összetett számban a Sors útját, majd egyjegyű számban a Sorsszámát. A különböző számok más- más energiát hordoznak, meghatározható a mögöttük lévő bolygó, a csillagjegy és hogy melyik elem tartozik hozzá. A számok rendelkeznek pozitív és negatív tulajdonságokkal is. A sorsút azt fogja megmutatni, hogy hogyan kell milyen úton a sorsod beteljesíteni.

Már rengeteg információval rendelkezünk. Nézzünk egy példát. Ha a négyzetben az egyes szám nincs túlsúlyban akkor már mit is tudunk?

Az 1-es szám a múlt sorában van, fizikai szinten. Ezt az energiát a múltból hozta, a leszületés pillanatában már rendelkezésére állt. Az 1-es szám bolygója a Nap, ami ragyog az égen. Jegye az Oroszlán, tűzjegy, minősége szilárd. Vezetői szám, életerővel rendelkezik, a lendület mindig meg lesz benne, ha van 5-e és 9-e, akkor véghez is tudja vinni. Személyisége jószívű, egyenes, gerinces, büszke, becsvágyó, szereti a luxust, magabiztos. Ne felejtsük el, hogy az oroszlánnak előbb adni kell, mert kapni szeret, csak utána fog ő adni. Jelen esetben a 1 szám pozitív tulajdonságai érvényesültnek.

A fentiekben bemutatott kis eszmefuttatás csak egy igen csekély részét tartalmazza a tényleges numerológia elemzésnek. A számokból tudjuk a karakter számát, a gyermekkor számát és az öregkor számát is. Ha szögcsúcsokra bontva elemezünk akkor életkorra meghatározható hol tart, mi vár még rá a jövőben. Karma száma konkrét ösvényt mutat. Ebben az életében mi az, amit ki kell javítania.

A numerológia a számok tudománya ezért az egyik legbiztosabb sorselemzést tudja nyújtani.

Víz elem energiatöbblete

February 25, 2021