Szerelmi jóslás

Lassan már 25 éves jósnői tapasztalatom alapján bátran állíthatom, hogy ez a jóslás fajta a leggyakrabban kérdezett. Teljesen független a kortól és nemtől. Az emberek hiába korosodnak meg, az csak a fizikai szinten érzékelhető, a lelkük mindig fiatal marad, és a fiatalság pedig szerelmes szeret lenni.

Van, akinek még nem érkezett meg az igazi szerelem és szeretné tudni vajon mikor lesz itt az ideje, hogy megérkezik. Ha ezt 2 éven belül nem látom, mindig szoktam javasolni, hogy nézzük meg mi az oka, hogy nem nyitott egy új komoly kapcsolatra.

A hölgyeknél általában a túlzott elvárások kerülnek előtérbe, pontosan elképzelte, hogy milyen legyen, – szőke és kék szemű, legalább 180 magas, intelligens, jól kereső, független és minimum BMW legyen az autó és persze lakása, vagy háza is legyen.

Mi rutinos rókák némi élettapasztalattal a hátunk mögött jót mosolygunk. Igen, amikor fiatalok voltunk mi is egy szép elképzeléssel indultunk neki a szerelemnek. Aztán sok csalódás és pofon után az emberlánya rájön arra, hogy nem mindig a szépség és a vagyon az, ami megragad téged egy férfiban, hanem a kedvessége, a figyelmessége, hogy biztonságot tud nyújtani, hogy ott van minden zűrös helyzetben és nem hagy egyedül. ÉS ettől a pillanattól kezdve huszadrangú kérdés lesz, hogy hogyan néz ki. Lehet fekete hajú és barna szemű, és 170 centi, de ha ott a szikra kettőtök között akkor ez már nem számít.

Mindig igyekszem elmagyarázni, hogy ne azt a tökéletes férfit keresd, akit elképzeltél magadnak, hanem csak hagyd, hogy az események irányítsanak és engedd el a túlzott elvárásokat, mert tökéletes férfi és tökéletes nő nincs, de akit neked szántak az Égiek az előbb utóbb meg is találja a hozzád vezető utat, csak emeld fel a sorompót.

Érmék Ötös

December 23, 2021

Botok Hatos

January 11, 2022