Tarot kártya jóslás

A tarot kártya segít az önismeretben és ennek függvényében a lelki átalakulást is elősegíti. Kaput nyit a belső világunk megismerésére, elemzésére és megadja a tanácsot is a fejlődés elősegítése érdekében.  

A kártyalapok megértésével évszázados bölcsességeket tudunk felfedezni, melyek segítenek egy-egy élethelyzet tisztább megértéséhez. A megértés pedig elvezet a helyzet legjobb megoldásához is. A tarot kártya Nagy Arkánuma mely 22 lapból áll egyetemes elveket, bölcsességeket tartalmaznak, a Nagy Arkánumoknak a legnagyobb az energia kisugárzása, ahol a lerakásban Nagy Arkánum jelenik meg, ott mindig erősebb energiák működnek.

A Nagy Arkánumok szimbólumai a mitológiában és az asztrológiában is felfedezhetők. A tarot a bölcsességek összességének tekintették és tanácsért fordultak hozzá. A tarot szimbólumai titokzatos hatással vannak tudatalattinkra és onnan képeket érzéseket hívnak le.

Mire tudjuk használni a tarot?

Elsősorban segít döntéseinkben és kapcsolataink tisztázásában. Kiváló eszköz az intuitív észlelés gyakorlására és fejlesztésére. Hozzá segít az önismerethez és kellő gyakorlást követően fel tudjuk venni a kapcsolatot belső vezetőnkkel is. Tökéletesen beilleszthető a meditációs rendszerünkbe is. Felfogható egy misztikus, mágikus utazásnak is, hiszen a végtelen körforgás szimbóluma, ami nem más, mint az inkarnációs elképzelések leképezése is. Mindannyian másképp járjuk végig az élet fejlődési szakaszait. A tarot mutatja a különféle lerakások alkalmazásával a személy aktuális fejlődési fázisát a feltett kérdés megválaszolásával a jelenlegi életproblémája megoldását is. Alkalmas a személyiség pszichológiai elemzésére is, melynek célja a személyes sorsfeladat kiderítése, megtalálása megoldása, megvalósítása.  

Érmék tízes  

April 6, 2022