Telefonos jóslás

A telefonos jóslás évek óta az egyik legelterjedtebb jóslások egyike. A világ bármely táján vagy azért most már mindannyiunknál ott van egy mobil telefon a kézben, mellyel bárkit elérhetünk. 

Elérhetjük akár a jóst is könnyedén egy hívással, ha bármi történt velünk, amiben szeretnénk kikérni a tanácsát.

Azon gondolkozol vajon ugyan olyan hatékony e a telefonos jóslás mintha személyesen mennél el egy jóshoz? Sokan ragaszkodnak a személyes konzultációhoz, hiszen itt azért a személyes benyomás, a személyes találkozás, a szimpátia kialakulása sok érzékszervünkön keresztül történik meg, úgy gondolják sokan, hogy ez megbízhatóbb érzés, jobb egy találkozás.

Miképpen lehet megbízni egy hangban, aki jelentkezik a vonal másik oldalán, hogy tényleg ő az e, aki neked segítséget tud nyújtani? Biztosan voltál már úgy, hogy csak egy idegen helyre telefonáltál esetleg valami ügyet intézni, és ahogy beleszólt az ügyintéző már tudtad, a hangjából a szavaiból, hogy vagy kedveled vagy inkább már nem is beszélnél vele, mert nem szimpatikus ahogy veled el kezdett kommunikálni. Ugyanezt fogod érezni egy telefonos jóslás esetében is, megérzed, hogy jó helyen jársz. A telefonos jóslásnál az első lépés, hogy azt a jóst választod ki, aki neked a fényképe vagy/és a bemutatkozása alapján megtetszik. Az már csak a hab a tortán, ha meghallod a hangját és tudod, hogy jól választottál. Hagyatkozz a megérzéseidre, és ugyanazt az élményt fogod megtapasztalni a telefonos jóslás estén is, mintha egy személyes konzultáción vennél részt. Hívj bátran, legjobb tudásom szerint fogok segíteni Neked.

Érmék lovagja

August 19, 2021

Botok Apródja

September 20, 2021