Tisztánlátás

A tisztánlátás egy látomás mely átsuhan az agyadon, és tudod, hogy a következő pillanatban már tova is surran, de az érzés és az emlék valahogy megmarad. Sokszor szoktuk érzékcsalódásként értelmezni, egészen addig amíg többször megtapasztaljuk, hogy amit láttunk az be is következett. Előre meglátni dolgokat a nők többségének nem okoz gondot. A nők hatodik érzéke mindig működésbe lép amikor egy nem tiszta helyzettel találják magukat szemben. Egyszerűen tudják, látják, érzik.

Biztosan mindenki volt már olyan helyzetben, aki autót vezet, hogy valamiért nem indult el azonnal a zöld lámpánál, mert szinte látta, hogy valaki még átsuhan a piroson és úgy is lett. Mi volt ez? Tisztánlátás megérzés, vagy talán mindkettő.

Nekem vannak olyan napjaim, amikor, ha lemegyek az utcára egyszerűen látom az emberek aurájának színeit. Megfigyeltem, hogy ez csak akkor jön elő, ha az első ember, akit meglátok fekete vagy nagyon sötét aurával rendelkezik. Persze ilyenkor átfut az agyamon vajon ki átkozta le ennyire csúnyán és miért? De itt nem célom ennek értelmezése, lépek is tovább, de már a következő ember akár sárga, akár sötétkék akár bármilyen színű auráját már látom, ha akarom, ha nem. Régebben még küzdöttem ellene, de ma már tudomásul veszem, hogy az a nap az auralátás napom, és igyekszem a legjobbat kihozni belőle. Bár őszintén meg kell mondanom, hogy a szürke aurájú emberek száma egyre csak növekszik, elveszett a vitalitás, az életöröm, mindenki csak csinálja a dolgát nem nagy lelkesedéssel fáradtan és lélektelenül. Talán egyszer még visszatér a virágos rétre hasonlító aurák a pirosok, rózsaszínek, zöldek, világos kékek és napsárgák időszaka is.  

Érmék Hetes

February 5, 2022

Botok Nyolcas

February 7, 2022