Tűz- Nyilas

A nyilas a 3 szám mögött található a múlt sorában szellemi szinten. Bolygója a Jupiter a nagy szerencse bolygójának is szoktuk nevezni. A nyilas minden iránt tud lelkesedni, ha őt érdekli a téma. Ha volt már nyilas barátod, akkor tudod, hogy imád szerepelni, viccek és anekdoták nélkül neki nem élet az élet. Pozitív kisugárzó kellemes ember, jó vele beszélgetni. Optimista, nagyvonalú, sugárzik az életöröm belőle. Általában jóindulatú, de ha nem tetszel neki, akkor azért oda bök a nyilával.

Nyitott idealista, jó pap vagy pedagógus válik belőle. Törekvő el is éri, amit szeretne, ő a bőségek élvezete, a nagy ház, a nagy autó, kristálycsillár, elit sportok. Az ő igazsága nem a törvényesség, hanem az ő saját törvénye. Mindenkin segít, távlatokban gondolkodik. Ő az, aki soha nem néz a lába alá, képes bármiben megbotlani.

A segítőkészsége néha olyan mértékű terhet ró rá, hogy a „sok kötelessége” – miatt, amit maga vállal be, önmagát emészti fel. Számára annyira fontos a közönség jelenléte, hogyha ezt megvonják tőle, akkor kerülnek elő a negatív tulajdonságai, azonnal ítélkezik és kisebbrendűségi érzést kelt azokban, akiket bántani akar. Ne felejtsük el tüzes jegy, ha odacsap akkor annak a nyílnak súlya lesz.

Tűz – Oroszlán

April 11, 2021

Megérzés

April 19, 2021