Víz elem energiatöbblete

A vízből, ha sok van, mindig az érzelmek sodrását, előtérbe helyezését jelenti. Abszolút csak az érzelmei irányításával tud gondolkodni. Úgy képzeld el, mintha a tengeren egy ladikban vagy, de nincs nálad sem evező, sem vitorla, sem motor, amivel tudnád a csónakot irányítani. Csak sodródsz a víz (érzelem) kénye-kedve szerint.

Az érzelmi túltengés negatív oldala még, hogy miután nem tud vele mit kezdeni, begubódzik, sündisznóállást vesz fel. Állandó félelem az irányíthatatlan érzésektől, ami egy visszahúzódó magatartást fog eredményezni. Minél nagyobb a víz elem többlete annál inkább fog a szélsőségek felé hajlani. Azonban ez nem csak negatív irányban hat, hanem megnyilvánulhat nemes értelemben vett szeretetben, odaadásban és együttérzésben is.

Hogyan kezeli a stresszhelyzetet? Általában nem képes megbirkózni vele, inkább elmenekül, vagy meghátrál. Ellentmondásos érzelmeivel nem fog tudni mit kezdeni. Belemenekül az álmok világába. Általában ebben a helyzetben kezd el vonzódni az okkult dolgok iránt.

Az energiahiányos víz elem

February 23, 2021

Sorselemzés

March 1, 2021