Víz -Skorpió

Hányszor kaptál a fejedhez amikor valakiről kiderült, hogy skorpió? Mi jutott eszedbe? Önző, manipulatív, bosszúálló – igen mindegyik, de van egy csomó jó tulajdonsága is emellett.

A 9 szám elhelyezkedése jövő oszlopában szellemi szint. Okos és simán látja a jövőt, hiszen ott van a Plútó az alvilág bolygója és a Mars is mögötte. Egyszerűen belelát a lelkedbe, nem tudod átverni, de ő téged annál inkább. Gondoljunk csak bele a halak ficánkol a tengerben, a ráknak elég egy kis tavacska a barlangjával, a skorpió abban az időszakban születik, amikor a vizek zavarosak, nem átláthatóak. De ő kilát belőle, de te nem látsz a víz aljára. Soha nem fogod kiismerni, nem enged belelátni a lelkébe.

Rettenetesen féltékeny és a megcsalást nem bocsájtja meg, DE ő ragaszkodik a saját függetlenségéhez.

Nézzük azért azt is miben olyan jók. A skorpió nők szépek és okosak. A skorpió pasik elismerten a legjobb szeretők, nekik nagyon fontos a szex. Nagyon kitartóak, ha egyszer valamit elkezd azt bármi áron be is fejezi. Nagyon kemény emberek, képzeld el, amikor a zavaros víz még be is fagy. Ezért nagyon alkalmasak olyan beosztásra, ahol kemény irányítás kell, nála nem lesz kecmec.

Hatalmas egóval rendelkezik, szereti a kihívást, mindig meg tud újulni, elpusztíthatatlan.

Ha sikeresen kivívtad egy skorpió ellenszenvét, azzal azért legyél tisztába, hogy nem felejt, a tüskét akkor fogja beléd döfni, amikor már nem is számítasz rá és nagyon fájni fog.

A víz elemet a Kelyhek sorozat fogja reprezentálni.

Víz -Rák

March 7, 2021

A tűz

March 13, 2021