Vizes állatövi jegyek. Halak

A víz elemet 3 jegy képviseli. A Halak, Rák és a Skorpió csillagjegy. A mátrixban a Halak 3 és 7 helyen a Rák 2 míg a Skorpió a 9 számban található. A 7 szám még Poszeidon a tengerek Istenének száma is, mert a Neptunusz bolygó uralja.

Miért foglalkozom ilyen sokat az elemek bemutatásával? A tarot kártya olvasásnál jelentőséget fog majd kapni a kártya száma, és mint a fentiekben leírtam minden szám egy – egy energiát képvisel, mely mögött tulajdonságok, jegyek, bolygól stb állnak, mely segítséget fog nyújtani a kártya értelmezésében is.

Nézzük a Halakat. A múlt oszlopában, szellemi szinten található 3 valamint a jövő oszlopában fizikai szinten 7. Bolygói a Jupiter és a Neptunusz.

A halak még téli jegy, de már mutatkozik, hogy a természet élni akar, de még alszik. Minősége változó, tehát tud alkalmazkodni. Soha ne felejtsük el, hogy a Halak is mint az Ikrek ketten vannak, tehát két arcuk van, és azt sem, hogy a halak mindig kicsúsznak a kezükből, ha utána kapsz biztosan.

Jellemző tulajdonságai az őszinteség, lelkiség, segítőkészség, de itt a másik arca is az önfeláldozás, áldozati szerep is. Romantikus, együttérző de befolyásolható is. Társaságszerető és nagyon szereti a vizet. Kiváló gyógyító válhat belőle, de a legjobb tengerész is.

Foto saját szerkesztés

Sorselemzés

March 1, 2021

Víz -Rák

March 7, 2021